-

Schumacher rajongói kiakadtak! Váratlan kép készült a most 54 éves legendárólTényleg így nézne ki a Forma-1 hétszeres világbajnoka, aki már kilenc éve ápolásra szorul?

Családja immár több mint kilenc éve kénytelen titkolni Michael Schumacher állapotát, aki 2013. december 29-én majdnem belehalt a súlyos agysérüléssel járó síbalesetbe. A svájci otthonában ápolt F1-legendáról azóta természetesen fotót sem láthatott senki, csak a villájába bejáratos kevesek tudhatják, hogyan fest most. Egy "Photoshop-művész" az Instagramon most mégis kísérletet tett arra, hogy megmutassa, miként nézhet ki a kedd óta már 54 éves Schumi.

54 éves lett a nagybeteg F1-legenda, Michael Schumacher

Több mint kilenc éve nem tudjuk, hogy fest Schumacher  Fotó: AFP

Hidreley Diaót a rég látott hírességekről készített hasonló fotói miatt már több mint 300 ezren követik a közösségi oldalon. Nekik szánta a Forma-1 hétszeres világbajnokát ábrázoló, különböző programokkal megbuherált képet, amin azt próbálta megtippelni, az eltelt évek alatt mennyit öregedhetett a pilóta.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate