-

Soha ne fogyaszd el a csirkének EZT a részét! Erről jobb tudni!
Fontos! Ez egy valós történet és ha elolvasod ezt a cikket, több információhoz juthatsz a figyelmeztetéssel kapcsolatban:

“Egy barátom nemrég egy műtéten esett át. Növekedett a méhében egy ciszta, ezt távolították el. Az eltávolított ciszta tele volt sötét színű vérrel. Azt hitte, hogy a műtét után sokkal jobb állapotban lesz, de sajnos nem így történt. Igaz, hogy egy ideig javult az állapota, de néhány hónappal a műtét után visszaesett.

Elment a nőgyógyászához egy konzultációra, ahol az orvos egy meglepő és egyben váratlan kérdést tett fel neki.

Megkérdezte, hogy fogyasztott-e gyakran csirke szárnyat, mire ő azt válaszolta, hogy igen. Vajon honnan ismerheti az étkezési szokásait? “

Sok szakértő a világon azt állítja, hogy a csirkékbe különböző szteroidokat fecskendeznek, hogy felgyorsítsák a növekedésüket úgy, hogy a boltok polcain vizuálisan eleget tegyenek a társadalmi igényeknek. Ez az igény nem más, mint hogy gyönyörű nagy csirkékhez jussunk hozzá.

A csirkéknél a befecskendezett szteroidok legnagyobb koncentrációban, a nyakban és a szárnyban találhatók. Meg kell, állapítani, hogy ezek a szteroidok szörnyű hatással vannak a szervezetre, mert gyorsítják a növekedést.

Viszont van egy még veszélyesebb hatása a nőkre, mert hormonális változásokat okoznak. Ez vezet oda, hogy a nők hajlamosabbak lesznek a méhen és a melleken belüli cisztára.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2576) elgondolkodtató (162) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (317)

Translate