-

16 milliót kap a Kossuth díj mellé Feró, most azt is elmondta, hogy mire költi a pénzt
Nem titok, hogy Nagy Feróéknál az asszony kezeli a pénzügyeket. Az énekes a Blikknek mesélt arról, hogy a Kossuth-díjáért kapott 16 milliót is azonnal elvette a felesége. De persze nem úgy.

Jön a gázsi, és az asszony elveszi. Én meg kérek tőle, adjon már valamit, hogy legyen nálam költőpénz, ha netán a kocsmában meg akarok inni egy bambit. Általában úgy van, hogy testvériesen megosztozunk: száz százalék az övé, enyém meg a siker. Azt se tudom, hol jár a pénz, kinek a számlájára megy. Valószínűleg a feleségemére. Amikor aláírok egy szerződést, megadok egy bankszámlát, arra átutalják. Az asszony meg nézegeti, hogy na, jól van, papa, egész jól csináltad

– mondta a lapnak Nagy Feró.

Az énekest nem nagyon érdeklik az anyagiak. Persze nem bánja, ha megfizetik egy produkció után, de számára inkább az a fontos, hogy büszke lehessen magára a fellépés után. Elmondása szerint ő kapja a sikert, fényt és csillogást, a pénzzel azonban Ágnes foglalkozik, számításba véve Feró gyerekeit és unokáit. Nem meglepő hát, hogy a nemrég kapott 16 milliót is a kicsiknek teszik félre.

Nekem megvan mindenem, de szeretném az ő jövőjüket biztosítani. Karácsonyra és a születésnapokra is babakötvényt vettem nekik, ez most is így lesz, csak vastagabban fog majd a toll – árulta el Feró. – Simán lehet, hogy mire ők tizennyolc évesek lesznek, én már nem élek, de mondhatják, milyen rendes volt a nagypapa, van miből elindítani a felnőttéletüket. Ennél többet nem adhatok.

A Kossuth-díjas zenész egyébként a jövőre nézve elhintette azt az infót is, hogy hamarosan egy játékfilmben szerepel majd, amit egy amerikai barátja álmodott meg.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2505) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (69) recept (466) viccek (300)

Translate