-

Rubint Réka teljesen összeomlott az őt ért kár miatt: “Az anyagi veszteséget megbecsülni sem tudom”
Amint azt már megírtuk, feltörték Rubint Réka YouTube fiókját. A fitneszkirálynő feldúltan jelentkezett be élő videóban és mondta el a történetet. Most a Blikknek beszélt a kárról, amelyet úgy tűnik felbecsülni sem lehet.

-A webes kollégám szólt, hogy megváltoztattam-e a jelszót, mert nem tud belépni. Mondtam, hogy szó sincs erről, de akkor már én is láttam, hogy eltűnt az összes videó – mondta a Blikknek a fitneszkirálynő, akinek a kárba veszett munkája fájt a legkevésbé, hanem azokat a követőket sajnálja, akiknek ez komoly támaszt adott a mindennapi életükben.

A Covid időszaka alatt építettem fel ezt a csatornát, az élő Facebook-videókat másnap mindig ide töltöttem fel, hogy aki szeretne, tudjon mozogni. Közel 75 ezer feliratkozóm volt, és akadtak olyan videók, amelyeket majdnem 800 ezren néztek meg. Azt sajnálom a legjobban, hogy ezeket a videókat azoktól az emberektől vették el, akiknek szüksége volt rájuk, és itt most nem csak arra gondolok, hogy valaki kisebb popsit szeretne, de sokaknak lelki segítség is volt ez, hiszen a mozgás antidepresszánsként is jól működik. -mondta Réka, aki azt mondja, a kár felbecsülhetetlen.

-Szerencsére az összes videó megvan, így ezeket folyamatosan töltjük fel az új csatornára. Olyan 370 felvételről lehet szó.  Az anyagi veszteséget megbecsülni sem tudom, de ez a része kevésbé zavar, mint az, hogy az az illető, aki ezt tette, embereket fosztott meg ezektől a tartalmaktól –mondta, majd hozzátette, hogy már felvették a kapcsolatot az illetékesekkel és megpróbálják a régi csatornát is visszaszerezni, erre jelenleg minden esély megvan.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate