-

A várandós nő aggódott, amikor a kutya a hasát morogta, kiderült, hogy megmentette az életétA kutyák nem csak a legjobb társaságot és a legnagyobb biztonságot jelentik, de úgy tűnik, hogy egyes kutyák természetfeletti megérzésekkel születnek. Alhanna Butler története figyelemre méltó, mivel kutyája, Keola kétszer is bebizonyosodott, hogy különleges képességgel rendelkezik, ami valójában Alhanna életét mentette meg.

Alhanna és férje, Ricky már nagyon vágytak a gyermekvállalásra, és terhességi tesztet is csináltak. De a teszt negatív lett, legalábbis azt hitték, és eldobták, mielőtt hazamentek volna. De amikor hazaértek, rájöttek, hogy Keola a szemétben kutatott, csak azért, hogy felvegye a tesztet, amely meglepetésükre pozitív lett.

A terhessége alatt Alhanna hátfájással kezdett küzdeni, de az orvosa biztos volt benne, hogy ez csak a terhesség miatt van, és semmi különös nincs benne. De aztán Keola elkezdett megváltozni a viselkedése, a látszólag boldogságtól, hogy végre új játszótársa van, nyugtalanná vált és furcsán viselkedett.

Keola csak állt, és egyszerre nézte Alhannát, és nyöszörgött, és nehéz volt megfejteni, mi a baj. De miután Alhanna megosztott egy képet a kutyáról a Facebookon, az édesanyja aggódva telefonált. Az anyja biztos volt benne, hogy a kutya azt akarta mondani neki, hogy valami baj van, és Alhanna úgy döntött, hogy visszamegy a kórházba.

És igazán szerencsés volt, mert a kórházban összeesett, és életveszélyben volt. Ha sokkal tovább várt volna, senki sem tudja, hogy ma élne-e még.

Alhanna antibiotikum-rezisztens baktériumot és kétoldali vesegyulladást kapott, ami az életébe került volna. Az időben megkezdett kezelésnek köszönhetően azonban megmenekült az élete, és a terhessége is. Néhány hónappal később egy egészséges kis Lincoln született.– Meggyőződésem, hogy sem én, sem Lincoln nem lennénk ma itt, ha nem lett volna Keola” – mondta Alhanna a Mirrornak, majd hozzátette:

– „Amikor az orvosok hazaküldtek, és azt mondták, hogy nincs semmi baj, ő csak ült ott, és olyan intenzíven bámult rám, hogy nagyon megijedtem.

– Aztán anyukám felhívott, és azt mondta: „Figyelj a kutyádra, mondani akar neked valamit”. Kiderült, hogy igaza volt, és megmentette az életünket. Ő a legcsodálatosabb kutya, és neki köszönhetem az életemet.Az amerikai akita kutyafajta ismert védelmező tulajdonságairól és jó megérzéseiről, de Alhanna talán soha nem gondolta volna, hogy Keola egyszer majd megmenti az életét.

A kutyák ismét megmutatják, hogy milyen csodálatosak tudnak lenni az emberek számára, és hogy olyan képességekkel rendelkeznek, amelyeket mi csak elképzelni tudunk. A kutyák nap mint nap világszerte segítenek nekünk, embereknek olyan dolgokban, amiket mi magunk nem tudunk elvégezni, és kiállnak mellettünk sűrűn és nehezen.Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate