-

Ez a szállodák nagy trükkje: ha így csinálod, hetekig nem rakódik le a por a lakásban
Így nem lesz szélmalomharc többé a portalanítás! Ez a megoldás akár két-három hónapon át megakadályozza a por lerakódását!

A kulcs egy olcsó, sűrű és szagtalan anyag, a glicerin, amely viszonylag hosszabb ideig meg tudja akadályozni, hogy lerakódjon a por egy olyan felületen, amelyet ezzel kezelünk. A glicerint az egyes felület típusától függetlenül alkalmazhatjuk, és egy szabad szemmel nem látható védőréteget képez a felületen a por lerakódása ellen.


Így használjuk:


Először is tisztítsuk meg a felületet! Majd fogjunk egy mikroszálas törlőkendőt, tegyünk rá pár csepp glicerint, és töröljük át vele az érintett felületeket (bútor, tükör, lakkozott felület stb.).

Tegyünk a felmosóvízbe pár cseppet a glicerinből, és akár a parketta, akár a laminált padló is fényes és portalan lesz.

A glicerint más területen is alkalmazhatjuk: a makacs foltok is eltávolíthatók, ha pár csepp glicerint csepegtetünk rájuk, majd a textilt sós vízben kiöblítjük.

A hajunk is gyönyörűen ragyogni fog, ha néhány csepp glicerint cseppentünk a samponunkba. A kézkrémet így felturbózva a bőrünk is puhább lesz.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate