Megszakad a szív: elbúcsúzott kislányaitól a 29 éves édesanya, csak hetei vannak hátra
Előre megvette a lányok nászajándékait, de még az első unokájára is gondolt.

Élete utolsó heteit két gyermekétől távol, egyedül, egy hospice házban tölti majd Jennifer Bell. A 29 éves skót nőnél tavaly márciusban halálos idegrendszeri betegséget diagnosztizáltak, amikor életet adott második gyermekének. Már a terhesség hetedik hónapjában tüneteket produkált, nehezen beszélt, de ezt akkor a várandóság alatti depressziónak tudták be. A baj azonban a szülés után sem múlt, az orvosi vizsgálatok pedig kimutatták a gyógyíthatatlan motoneuron-betegséget 

Ekkor kilenc hónapot jósoltak az egyedülálló édesanyának, aki megfogadta, két kislánya, a 9 éves George és az 1 éves Kacey miatt addig harcol a betegséggel, amíg csak tud. Csodával határos módon megélte kisebbik gyermeke egyéves születésnapját, azonban már csak hetei vannak hátra. Azért, hogy megkímélje gyermekeit a fájdalmaktól, végső búcsút vett tőlük, és beköltözött a glasgow-i Marie Curie Hospice házba, ahol gondozni fogják.


A betegség ugyanis olyan tünetekkel jár, hogy nem tud beszélni és nyelni, vagy éppen fulladozás nélkül enni. Jennifer azt akarja elkerülni, hogy ez megragadjon a gyerekei emlékezetében.

Megszerveztem mindent, emlékdobozokat csináltam, megvettem a lányok nászajándékait, a 18. és a 21. születésnapi ajándékukat, az első unokám ajándékát, és a temetésemet is elrendeztem – idézi a fiatal édesanyát a DailyStar.

Jennifer a beköltözésekor egy nyílt levelet is közzétett, amelyben többek között leírja, hogy megszakadt a szíve, amikor el kellett köszönnie két kislányától, de tudja, mit hagyott nekik hátra, ami megmutatja, mennyire szerette őket, és ezt egy életen át a szívükben fogják hordozni.
Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (808) érdekességek (939) fejtörő (59) megható (248) megrázó (62) recept (376) viccek (122)