-

Így néz ki most az a kisbaba akit nem akartak megmenteni a kórházban. Most 14 évvel később kiderült az orvos hibája...
Kenadie Jourdin-Bromley (Ontario, Kanada) olyan, mint bármely más gyerek.

Iskolába jár, és szereti a sportot és a rajzot.

Van azonban egy dolog, ami elválasztja Kenadie-t az osztálytársaitól – az a tény, hogy csak 99 centiméter magas 14 évesen. És nem is nagyon fog már nőni.

Arra számítottak, hogy csak napjai vannak hátra. A szülők maguk alatt voltak. Még a születés napján megkeresztelték, hogy legalább neve legyen, mielőtt elhuny.

“Azt hittük, hogy hazavisszük, és meg fog halni, mert az orvosok ezt mondták nekünk – mondja az anyuka, Brianne a Barcroft TV-nek.

A napok teltek, de a kislány nem tervezte, hogy egyhamar feladná a harcot az életért. A szülők ekkor érezték, hogy csoda történt.

“Kenadie mindig megnevettet. Nagyon empatikus – ha bánt valami, akkor jön, és megölel. Van egy olyan nevetése, amelytől mi is vele nevetünk”- mondja Jessica Putnam, Kenadie asszisztense a Barcroft TV-nek.

A most 14 éves lány sok nehézséggel néz szembe minden nap, de az életet annyira élvezi, amennyire csak lehet. Korcsolyázik, bowlingozik és úszni is elkezdett.

De a legfontosabb, hogy mindenhova boldogságot és mosolyt csempészik, ahol csak jár.ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate