-

A férj arra kéri feleségét, hogy fesse a kisujján zöldre a körmét. Soha nem találnád ki miért!

Libby Sanders egy baleset következtében elvesztette egyik ujját. A férje észrevette, elrejti mások elől a kezét, hogy ne láthassák.

Egy nap azonban valami megható történt, amely örökre megváltoztatta Libby életét. Libby és férje, Matt tévét nézett az ágyban, amikor a nő úgy döntött, kifesti körmeit. Libby így emlékezett:

,,Festettem a körmeimet, és kommentáltam, hogy megint elfelejtettem,  a bal kezem kisujját nem kell kifesteni.

Egyszerűen elfelejtettem, hogy elvesztettem a kisujjamat, és ez az eset egyfajta durranásként hatott rám, ilyenkor mindig megdöbbentem.” Matt ekkor azt mondta:

,,Én leszek majd a te hiányzó részed. Kifested az én körmömet, hogy életed végéig emlékeztesselek, hogy itt vagyok, és én vagyok a te hiányzó darabod.”

A nőt annyira megérintette ez a fajta gesztus, hogy megosztotta a Facebookon. A posztját emberek százai olvasták és kommentálták, gyönyörű üzenetekkel elárasztva a hölgyet.

Minden héten más színnel festik ki a körmeiket, és ilyenkor férje azt mondja, hogy szereti ezt csinálni, mert amikor a kezére pillant, mindig a felesége jut eszébe.ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate