-

Kiverte a biztosítékot Schobert Norbi! Csúnyán beszólt követőinek és a koronavírus-járványról is meg van a véleménye!

Ahogy arról a Blikk is beszámolt a Schobert család az Alakreform-tábor keretei között a Maldív-szigetekre utazott.

Az utazásról Instagramjukon is posztoltak, amely nagy felháborodást keltett a kommentelők között, Schobert most ezekre a kritikus hangú üzenetekre reagált egy videóban.

Katar fővárosából jelentkezett be Norbi, egy repülőtéri étteremből, a közel 10 perces videóban a fitneszüzletember elmondta, hogy mit gondol az őt kritizálókról, kifejtette, hogy az elhízottakra nézve roppant veszélyes a vírus, ő maga csak elhízott, és alapvetően beteg embereknél tapasztalta, hogy elhunytak volna a COVID-19 fertőzés miatt.

Azt is kifejti, hogy nem érti miért lenne az nagyobb baj, hogy ő és családja, a szabályokat betartva utazik, mint az, hogy az emberek tömegesen próbáltak vásárolni az ünnepekben.


„Egy olyan barátom nem volt még, aki edzett, sportolt, és ebbe belehalt volna. Mélyen mindenkit elítélek, aki vírustagadó.

Nekem, mint állampolgárnak, és cégvezetőnek nekem kötelező betartani, az utasításokat. (…) A Maldív-szigeteken semmiféle korlátozás nincs. Maszkot nem kell hordani, érintkezni is lehet. Nincs is covid-fertőzött, így nem is tudok hazavinni semmit. (…)

Be vannak zárva az éttermek, hotelek, kocsmák, az egész turizmus. Utazni lehet, iszonyú feltételek mellett. Lapot szeretnék húzni 21-re. (…) Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy mi történik a világban.

Szenteste mindenki megcsókolhatta a másikat (…) Nem értem ezt a játékot. Vírus van, ez biztos, de hogy mi van mögötte, azt nem tudom.” – mondta el Schobert a videójában, majd azt is kifejtette, hogy az oltás nagyon fontos, ő és családja beadatja.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate