Meglátta újszülött gyermeke arcát és lemondott róla. Amit a nővér ezután tett a kicsivel, arra nincsenek szavak!

Szinte hihetetlen volt, amikor Adam biológiai szülei kijelentették, nem akarják megtartani a babjukat, miután megszületett. Azt mondták, hogy ha az orvosok kényszeríteni fogják őket, hogy vigyék haza a babát, akkor a szégyentől való félelmükben még megmérgeznék a kicsit. 

Adam egészséges aggyal, tüdővel és szívvel született, viszont úgy jött a világra, hogy se szemhéja, se orra, se kezei nem voltak. Emellett a lábai is össze voltak nőve. A szülők azt gondolták, hogy két lehetőségük maradt: elhagyni a gyermeket vagy sajnálatos módon véget vetni az életének.

Raja és Jessia Paulraj, egy házaspár, akik egyben az orvos és nővér is voltak, akik Adam-ről gondoskodtak, ezt nem tudták elviselni.

Ők ketten úgy döntöttek, hogy örökbe fogadják a kicsit. A kisfiút egy nagyon ritka genetikai betegséggel, Bartsocas-Papas szindrómával diagnosztizálták. A pár egy specialistához vitte el a babát, aki számos műtétet hajtott végre rajta.

A költségek természetesen az egekbe szöktek, azonban valami igazán csodás dolog történt. A közösség összefogott és 100.000 dollárt gyűjtöttek össze egy olyan gyermeknek, akit senki nem akart.

Adam már képes becsukni a szemeit és a száját.

“Hogy tökéletes lesz-e? Ő már most is tökéletes. A mai világ kívánalmainak meg fog-e felelni valaha? Soha.” – mondta a baba orvosa, John van Aalst.

Köszönhetően Raja és Jessica szeretetének és gondoskodásának és a közösség összefogásának, Adam egy boldog kisfiú.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (1687) elgondolkodtató (111) érdekességek (1112) fejtörő (69) megható (268) megrázó (67) recept (416) viccek (134)

Translate