Titokban történt minden: megmutatta az első képeket Dér Heni! Gratulálunk!

Sok olyan emlék van egy ember életében, amire normál esetben mindig szívesen emlékszik vissza. Ilyenkor ezek az érzések és gondolatok újra és újra megragadnak bennünket és egy más dimenzióba repítenek.

Csodálatos dolgok, amik fontosak számunkra, és bizonyítják azt, hogy az emberek számára nem egy tárgy jelenteni az igazi boldogságot.

Egy szép emlék sokkal értékesebb, főleg ha arra mindig szívesen gondolunk.

Dér Heni számára ilyen lehet az esküvője, miközben várandósan, a kisfiával a pocakjában mondta ki a boldogító igent.

Heni egy végtelenül szép menyasszonyként állt az oltár elé, és Gergő végtelenül büszke lehet arra, hogy egy ilyen nő van mellette, a közös gyermekük édesanyja.

“A karikagyűrű ősidők óta létező tradicionális szimbóluma a férfi és nő közötti szövetségnek. A jegygyűrű a szerelmet, a hűséget és a soha véget nem érő összetartozást jelképezi.

A körkörös forma kifejezi a soha el nem múlást, szimbolizálja, ahogy a szerelem és az egymás iránti érzések az egyik féltől a másikig körben-körben, örökkön örökké megmaradnak.” – idézett Heni a posztja részeként.
Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1691) elgondolkodtató (111) érdekességek (1113) fejtörő (69) megható (268) megrázó (67) recept (417) viccek (134)

Translate