-

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor, aminek sokan örülni fognak!A Blikk is megírta, hogy múlt héten a korlátozások meghosszabbításáról döntött a kormány.

Ezt Gulyás Gergely jelentette be a csütörtöki Kormányinfón, majd Orbán Viktor a Kossuth Rádióban részletezte pénteken. A lakosság, főleg a fiatalok, egyre nehezebben viselik a bezártságot, amelyen a lazításokat követően – a harmadik hullám miatt – újra szigorítottak.

A magyar kormány oldalán most viszont egy reménykeltő bejegyzés jelent meg, amelyben Orbán Viktor nyárra már szabadságot vizionál.

A kormányfő elsősorban a fiataloknak címezte a sorait, ami érthető, hiszen a nyári hónapok nekik abszolút a felszabadulást, a pihenést jelentik egy-egy tanévben.

Ahhoz persze, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnék, a miniszterelnök szerint fontos, hogy türelmesek legyenek és támogassák a járvány elleni védekezést.

Bízzunk benne, hogy úgy lesz, ahogy Orbán ígéri, annak ellenére, hogy az ország két nagyfesztiválja – a VOLT és a Balaton SOUND – már bejelentette, hogy idén nem nyitja meg a kapuit.

„A fiataloknak azt tudom mondani, legyenek türelmesek, támogassák a védekezést. Jó esély van arra, hogy szabad nyaruk lesz” – olvasható a bejegyzésben.Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (433) viccek (134)

Translate