-

Az idős bácsi vagy 20 percig állt, és várta a buszt: a fiatalok meg közben a padon ülve szelfizgettek….Az alábbi posztot az interneten találtuk, és bár az írója bevallja, fél tőle hogy jelentéktelennek, esetleg feleslegesnek lesz ítélve az internet közönség által, mi kifejezetten fontosnak találtuk azt! Éppen ezért megosztjuk veletek:

A posztoló annak ad hangot, hogy elkeseredésében posztolta ki a látottakat. Nem tudjuk, az eset mikor történt, de iskolája ablakából rálát egy buszmegállóra, és ahogy a képen is látni, két fiatal lány ül a padon, ott terpeszkednek, és az egész padot teljes egészében elfoglalják, annak ellenére, hogy egy reszketeg bácsi kénytelen álldogálni a pad mellett, bottal a kezében.

Jól látszik, hogy még állni is nehezére esik. Bár a képről egyértelműen nem látszik, de a posztoló szerint a lányok észlelik az idős embert, mégsem jut eszükbe átadni a helyet.

20 perc telt el így, és így várták a buszt…. Rendkívül elszomorító, hogy minden figyelmesség kiveszett a világból!

Neked mi a véleményed?

A kép az eredeti posztból származik, de az arcokat a személyiségi jogok védelmében kitakartuk, hogy a képen látható személyek személyazonossága semmiképpen se legyen megállapítható.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate