-

Eddig soha nem látott botrány tört ki a KonyhafőnökbenA Konyhafőnök keddi adásában a kékek és a pirosak – 3-3 fős csapatokban – tovább harcoltak a középdöntőben újabb pontokért.

A kaotikus főzés során igencsak parázs viták folytak a kék csapat tagjai (Szeghalmi Orsolya, Czutor-Kilián Zsanett és Gresa Szonja) között, már egymást sértegették.

“Ne pofázzatok már, haladjuk a k… életbe!” – ilyen és ehhez hasonló kitörések hangzottak el Orsi szájából. Csapattársa, Zsanett szerint Orsi egy lelki terrorista.

“Betojtam az Orsitól, nem akarok magamnak egy plusz terhet.

Amúgy is rohadt megterhelő ez a főzés, nem akarom, hogy rámpakolódjon egy fölösleges idegterror” – vallotta be utólag a kamera előtt.

Ugyan Zsanett volt az adott főzésnél a konyhafőnök, ellen ellenére folyamatosan Orsi hangját lehetett hallani a konyhában.

“Nem akarok egy büdös paraszt lenni két lánnyal azért, mert ez egy verseny, de fél óránál vagy büdös paraszt vagyok és akkor átgyaloglok mindenkin azért, hogy befejezzük, vagy nem” – jelentette ki utólag az interjúszobában, miközben a könnyeit törölgette, s megfogadta, hogy ha neki lesz lehetősége legközelebb kirakni egy embert, akkor mindenképpen Szonját ejti ki a versenyből, mert már képtelen vele együtt dolgozni.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (433) viccek (134)

Translate