-

Zacher Gábor odapörkölt Orbán Viktornak: ezt gondolja a toxikológus a miniszterelnök bejelentésérőlOrbán Viktor nagy bejelentéséről, miszerint az 5 millió beoltott ember után nemet mondhatunk a kültéri maszkhasználatnak. Az miniszterelnök kijelentésére most Zacher Gábort reagált, aki úgy véli még nem lehet a harmadik hullám legyőzéséről beszélni, annak ellenére sem, hogy a számok javuló tendenciát mutatnak.

“A járvány harmadik hullámát letörtük, lényegében le is győztük” – mondta Orbán Viktor a Kossuth rádió reggeli műsorában, ahol azt hangoztatta a miniszterelnök, hogy Magyarországnak sikerült levernie a harmadik hullámot. Eközben a toxikológus, Zacher Gábor kissé máshogy gondolja ezt az egészet.

“Nincsen kristálygömb, amibe bele lehet látni, hogy mit hoz tulajdonképpen a jövő. Lecsengőben van, kontroll alatt van a vírus. Én azt még nem jelenteném ki, hogy véget ért a harmadik hullám. Az, hogy most egy relatíve jó állapot van, szerintem ez a helyes kifejezés” – mondta Zacher Gábor.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (433) viccek (134)

Translate