-

Az arca miatt kegyetlenül csúfolták – 25 évvel később kritizálói szóhoz sem jutnakLizzie Velásquezről már világszerte milliók hallhattak. 1.2 kilogrammos súllyal és Marfan szindrómával született. A teste nem épít és tárol izom- és zsírszövetet. Emiatt gyorsabban öregszik és fél szemére sajnos nem lát.

Egészen kis korától kezdve ki volt téve kortársai csúfolódásának, 16 évesen pedig valaki észrevétlenül, a tudta nélkül készített róla egy videót, amit feltöltött a YouTube videómegosztóra. A videó sokakhoz eljutott, és a lányra ráragasztották a “világ legcsúnyább nője” borzalmas nevet.

Miután szembesült a személyére irányuló mérhetetlen rosszindulattal, mély lelki válságba került, és jó ideig maga alatt volt. Azonban ő talpra állt, és úgy döntött, kiáll magáért és mindazokért, akiket olyasmiért bántanak, amiről nem tehetnek. Mára sikeres, világszerte ismert motivációs előadó, szerző és üzletasszony, YouTube csatornáját közel kilencszázezren követik.
Népszerűek

Címkék

aktuális (1873) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate