Az arca miatt kegyetlenül csúfolták – 25 évvel később kritizálói szóhoz sem jutnakLizzie Velásquezről már világszerte milliók hallhattak. 1.2 kilogrammos súllyal és Marfan szindrómával született. A teste nem épít és tárol izom- és zsírszövetet. Emiatt gyorsabban öregszik és fél szemére sajnos nem lát.

Egészen kis korától kezdve ki volt téve kortársai csúfolódásának, 16 évesen pedig valaki észrevétlenül, a tudta nélkül készített róla egy videót, amit feltöltött a YouTube videómegosztóra. A videó sokakhoz eljutott, és a lányra ráragasztották a “világ legcsúnyább nője” borzalmas nevet.

Miután szembesült a személyére irányuló mérhetetlen rosszindulattal, mély lelki válságba került, és jó ideig maga alatt volt. Azonban ő talpra állt, és úgy döntött, kiáll magáért és mindazokért, akiket olyasmiért bántanak, amiről nem tehetnek. Mára sikeres, világszerte ismert motivációs előadó, szerző és üzletasszony, YouTube csatornáját közel kilencszázezren követik.
Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1586) elgondolkodtató (100) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (404) viccek (133)