" Ez történik a testeddel, miután eltemetnek ~ A retro klub hivatalos oldala

Ez történik a testeddel, miután eltemetnekA halál önmagában nagyon sok kérdést hagy maga után, melyekre amióta világ a világ, még nem kaptunk biztos választ. Minden bizonnyal sok kérdésre nem is fogunk választ kapni soha, de van néhány bizarr tény, amely megfigyeléseken alapszik, és így bizonyítottan ez történik a testtel halálunk után.

 

1.Nyögés

A halálunk után képesek vagyunk hangokat kiadni, ha pl. ha megnyomják a mellkasunk, akkor a testben levő gázok megbirizgálják a hangszálakat, és egy nyögés hallatszik a testből.


2.Szellentés

A baktériumok mozgása beindul a testben, és belekből a levegő mozgása légnemű állapotban távozik.


3. Eltűnnek a ráncok

A halálunk után a ráncok valósággal kisimulnak, mivel az arcizmaink teljesen ellazulnak.


4.Kihűl a test

A halál beállta után a testhőmérséklet óránként 1,6 fokkal csökken, míg teljesen kihűl.


5.Mozgás

A halál után az izmok elernyednek, és még egyet-egyet mozognak, ami kívülről szemlélve rángatózásnak, mozgásnak tűnhet.


6.Kellemetlen szag

A test bomlása következtében két anyag, a putrescine, és a cadaverine szabadul fel, melyektől kellemetlen szagú lesz a test.


7.Megváltozik a szem színe

Amikor a szemfehérje kezd kiszáradni, akkor a kék szem például teljesen elhalványulhat, szürkéssé, vagy fehérré válik. Sokszor a szakértők sem tudják megmondani, milyen színű volt az áldozat szeme.


8.Életben maradt szervek

Bizonyos szervek, és testrészek még a halál után 15 órával is transzplantációk. Ilyenek pl. a szem, a szív, a csont, és a bőr.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1691) elgondolkodtató (111) érdekességek (1114) fejtörő (69) megható (268) megrázó (67) recept (417) viccek (134)

Translate