" Meghalt az egyik legnagyobb színész – A médiából tudta meg a lánya, hogy meghalt az édesapja ~ A retro klub hivatalos oldala

Meghalt az egyik legnagyobb színész – A médiából tudta meg a lánya, hogy meghalt az édesapja


 

„Önök hogy éreznék magukat, ha a médiából vagy egy ügyvédtől tudnák meg, hogy meghalt az apjuk?”

Peter Falk neve máig fogalom, pedig június 23-án lesz tíz éve, hogy nincs közöttünk. Míg a közkedvelt Columbo sorozatban sosem láthatták a nézők sorozatbeli feleségét, addig valódi életbeli párját, élete második feleségét sosem rejtegette.

A színész és az élete második felét bearanyozó Shera Danese több mint 33 évig voltak együtt. A színész halála óta semmit nem tudni róla, csupán annyit, hogy két éve több mint három millió dollárért eladta Falkkal közös egykori otthonát.

A gyászon túl felkavaró családi dráma övezte a népszerű színész halálát 2011-ben. Az addigra súlyos Alzheimer-kórral küzdő sztár nemcsak a szeretteit nem ismerte meg, de bármennyire is imádta játszani, a Columbóra sem emlékezett többé.

Felesége és első házassága alatt örökbefogadott lányai, Catherine és Jacke között pereskedésig fajuló csata indult a színész feletti gyámságért, amit felesége kapott meg.

A nő pedig nem engedte az otthonukba Falk gyerekeit, de itt nem állt meg, a temetőbe sem engedte be őket. Az újságból kellett megtudniuk, hogy édesapjuk nincs többé. Azt is csak később tudták meg, hol nyugszik.

– Önök hogy éreznék magukat, ha a médiából vagy egy ügyvédtől tudnák meg, hogy meghalt az apjuk? Ez a nő gyakorlatilag kitiltott a saját apám temetéséről, utólag tudtam meg, hogy a Westwood Memorial Parkban nyugszik – fakadt ki annak idején az újságíróknak Catherine.Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1691) elgondolkodtató (111) érdekességek (1114) fejtörő (69) megható (268) megrázó (67) recept (417) viccek (134)

Translate