Észreveszed az árulkodó jeleket? Ha igen, meg tudod mondani, a két nő közül melyik a kisfiú édesanyja?Ezen a kedves kis képen azt láthatjuk, hogy két anyuka egy-egy széken ül, és a játszó gyereket figyeli, akik kockákkal és egy labdával múlatja az időt a padlószőnyegen.

A kérdés pedig az, hogy a két nő közül melyikük a kisfiú édesanyja! A kérdésre akkor találsz választ, ha megfigyeled az árulkodó jeleket, és azokat a kis részleteket, amelyek a képen látható három emberen, és körülöttük vehetők észre.

Azok, akik jó pszichológiai érzékkel rendelkeznek, minden további nélkül megválaszolják ezt a kérdést, a többség azonban egy kicsit bizonytalan. Akár megvan a válasz, és csak ellenőrizni szeretnéd magadat, akár pedig tanácstalan vagy, legörgetve megtalálod a megoldást.


.


.


.


.


.


.


 


MEGOLDÁS: a bal oldali, zöld ruhás nő a gyermek édesanyja. Egyrészt az óvó testtartása utal rá: lábai is a gyerek felé néznek, és felsőtestével is enyhén előre dől, védelmező pozícióban. Ráadásul a kisfiú is anyja felé fordul, őt figyeli.

Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (739) érdekességek (885) fejtörő (52) megható (231) megrázó (58) recept (369) viccek (120)