-

Kiderült ki Palik László új szereleme – Évtizedekkel fiatalabb nő ejtette rabul, aki az Exatlon volt versenyzőjeNemcsak volt felesége Marsi Anikó talált új párra, de a Blikk értesülései szerint Palik László is újra szerelmes.

Az 59 éves Palik László egy korábbi Exatlon versenyzővel jött össze, aki ugyan évtizedekkel fiatalabb, de eléggé érett gondolkodású. A szerelmesek már egy ideje együtt vannak, sőt Palik fiai is ismerik már apjuk új párját.

A fiatal hölgy sportos, dekoratív és nagyon jól bánik a gyerekekkel, tehát minden tulajdonság meg van benne, amire a műsorvezető vágyik.

– Mivel Palik László életében a sport nagyon fontos szerepet játszik, egyértelmű volt, hogy új kedvesének is a sport az egyik mozgatórugója.

Ráadásul a hölgy nem csak sportos és dekoratív, hanem nagyon szeret segíteni is, jól bánik a gyerekkel, amely szintén alaptulajdonság Palik számára egy nőben. Már egy ideje együtt vannak, s Palik gyerekei is ismerik már – árulta el egy informátor a lapnak.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2184) elgondolkodtató (142) érdekességek (1231) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (449) viccek (141)

Translate