-

Vitray Tamás nem finomkodott, durván elmondta a véleményét Hosszú Katinka teljesítményérőlVitray Tamás nem kertelt, a maga módján kifejtette a véleményét a Spirit FM-en Hosszú Katinka olimpiai teljesítményéről.

A sportkommentátor szerint nemcsak az úszónő, de az edzője és mindenki, aki vele dolgozott, tudta, hogy nincs felkészülve az ötkarikás játékokra.

Eddig nem alakult túl fényesen Hosszú Katinka tokiói olimpiája. A háromszoros olimpiai bajnok 400 női vegyesen ötödik, a 200 vegyesen pedig a hetedik helyen végzett, az egyik úszása után dühöngve távozott a medencéből, illetve visszalépett a 200 pillangó selejtezőjétől is.

Vitray Tamás a Spirit FM-en nyilatkozta azt, hogy szerinte Hosszú saját magát hozta méltatlan helyzetbe, ám ehhez a vezetői is nagyban hozzájárultak.

– Gondoljunk bele, milyen szavakkal méltattuk Szilágyi Áront 3 olimpiai bajnokságért és hogyan beszélnek most a kommentelők, és egyáltalán miféle híreket terjesztenek most Hosszú Katinka kudarca miatt – kezdte a sportkommentátor, aki szerint kizárt dolog, hogy az úszónő vagy akár az edzője nem sejtették, hogy a mostani olimpia nem lesz annyira eredményes mint a korábbiak.

Biztos, hogy nem volt felkészülve. Biztos, hogy tudta. Biztos. Esküdni mernék rá, hogy tudta, hogy nem megy.

– Nem lehet nem tudni. Ez nem olyan sportág. Órával mérik a teljesítményt, egy stopper megmondja azt, halál pontosan. Nem vezető az, aki biztat, bátorít és elfed. Mibe húzták bele? Mibe engedték bele? – mondta Vitray aki kiemelte, Katika mostani nehéz időszaka nem jelenti azt, hogy az eddig szerzett hatalmas sikerei ne számítanának.

Azt is elárulta, hogy szerinte nem lesz 13 magyar érem, mert a mostani olimpián rettenetesen magas a színvonal.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2576) elgondolkodtató (162) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (317)

Translate