-

14-szer nyerte meg a lottó főnyereményét ezzel a trükkel. El is tiltották a játéktólA román matematikus, Stefan Mandel éveken keresztül kuttatott, hogy olyan módszert találjon, amely segít neki megnyerni a lottó főnyereményét!

Végül arra jutott, hogy a rendszernek van egy komoly gyenge pontja: a nyeremény összegétől függően egy bizonyos ponttól már megéri az összes lehetséges kombinációt megjátszani. Ehhez persze jelentős befektetés szükséges, és részletes számítások.

Barátaival összefogtak, és 5,5 millió Ft- nak megfelelő összegért vásároltak lottót Romániában, amikor magas volt a főnyeremény. Mivel az összes kombinációt megjátszották, elvitték a főnyereményt.

Ezután a férfi elköltözött Ausztráliába, ahol pedig tovább fejlesztette a módszerét, és egy számítógépekből, valamint nyomtatókból álló rendszer segítségével töltötte ki a szelvényeket. Miután tizenkétszer megnyerte a lottót, módosították a szabályozást, így a szelvényeket már nem lehet tömegesen megvásárolni, illetve géppel kitölteni.

Ezután a világ más országaiban (elsősorban az USA-ban) is kereste azokat a lottó játékokat, ahol a nyeremény függvényében megérte annyi lottót venni, hogy az összes kombinációt kitöltse. Céget hozott létre a lottószelvények vásárlására, illetve kitöltésére, és ismét beindult az üzlet, újra elvitte a főnyereményt.

Bár az akkori szabályoknak teljes mértékben megfelelően járt el, később mégis per lett belőle, és számos lottótársaság intézkedéseket hozott az ellen, hogy a módszert alkalmazni lehessen.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2500) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (292)

Translate