-

A rákos édesanya könnyekben tört ki az üzenettől, amit a pincér adott át nekiEgy aprócska gesztus is hatalmas különbséget tud tenni egy ember napjában. Nem tudhatjuk, hogy ki milyen nehézségeken megy keresztül és lehet, hogy soha nem is fogjuk megtudni, azonban egy kedves gesztust bármikor megejthetünk.

Elég volna csak Jerina Edwards-t kérdezni róla, akinél 2016-ban mellrákot diagnosztizáltak. Néhány hónappal később, közvetlen a műtét előtt a család elment egy utolsó vacsorára.

2016. november 30-án látogattak el egy kínai étterembe. Ez volt az a hely, ahol Jerina képtelen volt visszafogni a könnyeit, miután az egyik pincér egy cetlit adott át neki.

Jerinának és családjának fogalma sem volt róla, hogy valaki figyelte őket, amióta beléptek az étterembe. Valaki, aki nem tudta figyelmen kívül hagyni, hogy Jerinának nincsen haja.

Amikor a család kérte a számlát, ledöbbenve hallották, amint a pincér a következőt reagálja: “Már fizettek Önök helyett.”

Ugyanez a pincér ismét az asztalukhoz lépett, hogy egy üzenetet adjon át nekik, amit egy cetlire vetett ez a bizonyos nagylelkű idegen.


A cetlin ez állt:


“Öt évvel ezelőtt vesztettem el a feleségemet, aki rákos volt. Tudom, mennyire nehéz ezen keresztülmenni. Meghívtam Önöket. Boldog Karácsonyt!”


Jerina lefotózta a cetlit és azonnal megosztotta a Facebookon. Nem meglepő, hogy miután sokan felkarolták a történetét, sikerült eljutnia a férfihez, aki maga hívta fel Jerina-t.

Kiderült, hogy a férfi felesége 2012-ben hunyt el egy ritka csontrákban, három gyermekük van, akik hasonló korúak voltak, mint Jerina gyermekei, amikor elvesztették az édesanyjukat.

Tény, hogy a gesztus nem fogja meggyógyítani Jerina-t és hosszú távon sem teszi könnyebbé az életüket, mégis rendkívül sokat jelentett és Jerina gondolkodására is nagy hatással volt. Néha az ilyen egyszerű jótettek a leghatásosabbak.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2576) elgondolkodtató (162) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (317)

Translate