Borzalmas hírek jöttek Erzsébet királynőrőlÚjabb csapás érte a brit uralkodócsaládot, de ezúttal nem Harry és Meghan tettek rossz fát a tűzre, hanem a királynő kedvenc fia.

Beperelték András yorki herceget, mert állítólag korábban megerőszakolt egy 17 éves fiatal lányt.

A Jeffrey Epsteint feljelentő nők egyike, Virginia Giuffre hétfőn egy manhattani bíróságon szexuális visszaélés miatt indított pert a herceg ellen.

A palota egyelőre nem kommentálta az ügyet, de egy királyi szakértő a Daily Starnak elmondta, hogy II. Erzsébet borzasztóan aggódik a történtek miatt.

Ez egy rémálom a királyi családnak, kizárt, hogy a királynőt ne aggasztanák, hogy ilyen vádakkal illetik a fiát. Harry és Meghan rosszindulatú kritikái és András botránya után, Őfensége gyötrődik.

Az egyik legfontosabb dolog a számára a család, ami széthullani látszik és ez megviseli II. Erzsébetet.

A brit uralkodócsalád tagja 2019-ben a BBC brit műsorszolgáltatónak azt mondta: nem emlékszik rá, hogy találkozott volna vádlójával, és határozottan tagadta a nemi erőszakra vonatkozó állításokat.

A yorki herceg még ugyanebben az évben bejelentette, hogy visszavonul a brit királyi család magas rangú tagjaként végzett minden közéleti tevékenységétől.

Share:
loading...
 

Népszerűek

Címkék

aktuális (1048) elgondolkodtató (31) érdekességek (1020) fejtörő (63) megható (263) megrázó (67) recept (388) viccek (126)