-

Emlékszel még a bűbájos kislányra, Tóth Lüszire a Megasztárból?AZ egyik legjobb női hang volt az övé! Mára gyönyörű nő lett belőle! ÍGY NÉZ KI MOST 25 évesen2008-ban, a Megasztár negyedik szériájában bukkant fel Tóth Lüszi, azaz Tóth Lucienne Edit, aki mindössze 13 éves volt, amikor a tehetségkutatóba jelentkezett. Utolsó lányként esett ki a műsorból, így ő lett abban az évben az ország legjobb női hangja. A zsűri és a nézők is a jövő tehetségének tartották, ám azon kívül, hogy 2010-ben megjelent egy videoklipje I Feel Happy címmel, nem sok minden történt vele.

Tóth Lucienne Edit “Lüszi” (Kaposvár, 1995. szeptember 3. –) magyar énekesnő, Megasztár-versenyző.

A TV2 Megasztár című műsorának negyedik szériájában tűnt fel, és ő lett 2008 legjobb női hangja. A Megasztár alatt vele volt végig édesanyja, Tóthné Lukács Edit. A tehetségkutatóban a 4. helyen végzett. Lüszi nem csak az énekhangjával ért el sikereket, de már 6 éve lovagol, és 8 éve zongorázik. Elárulta, hogyha felnőtt lesz, mindenféleképpen a zenei karrierjét fogja folytatni, de ez nem jelenti azt, hogy abba fogja hagyni a lovaglást. 
Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate