Fura bogarakat talált az újszülött kisfia ágyában, majd a nagynénje felfedezett valamit, amitől libabőrösek lettek!A 26 éves Rachel Scott, és 31 éves férje Adam boldog fiatal szülőként nevelték újszülött kisfiúkat manchesteri otthonukban. Egy takarítás alkalmával az anya fura bogarakat fedezett fel a kisfia ágyában. Először alig hitt a szemének, teljesen kiborult attól, amit látott, hiszen nemrég vásárolták a gyerek ágyát.

Rachel a nagynénjének mesélt el az esetet, aki gyorsan sietett, hogy szemügyre vegye a fura bogarakat.

“Szinte elájultam, amikor megláttam, hogy mennyi bogár volt a gyerekem ágyában. Alig hitte a szememnek. Ekkor veszélynek tettem ki az én kis csöppségem? Bele se mertem gondolni, mi lett volna, ha Leót megcsípik ezek a bogarak”-mesélte az anya kétségbeesve.

Rachel azért sem értette, hogyan történhetett ez a dolog, mivel Leo születése előtt ne sokkal vásárolták a kiságyat, és használat előttig kis sem volt bontva.

“Miután kicsomagoltuk, és használni kezdtük, pár napra rá jelentek meg a bogarak. Ez egy teljesen új ágy volt. Hogyan történhetett meg mindez?”-mesélte az édesanya. “Ezek a rovarok undorítóak voltak, alig voltak nagyobbak, mint a hangyák, de mégis a hideg kirázott, mikor egyenként kellett kiszedegetni őket a kiságyból”.

A felháborodott anyát azonban annak ellenére, hogy megszabadultak a rovaroktól, nem hagyta nyugton az eset. Panaszt tett a bolt vezetőségénél, akiktől vásárolták a kiságyat. Kivizsgálták az esetet, és a következő választ adták:

“Termékeink kifogástalan minőségűek annak érdekében, hogy a vásárló mindig elégedett legyen, nagy figyelmet fektetünk a higiéniai, és egészségi előírásokra is.

Az ön esete eddig egyedülálló, soha nem fordult elő még ilyenfajta visszajelzés.

Ha hibáztunk, bocsánatot kérünk, ezentúl még több figyelmet szentelünk termékeinkre. Ezúttal egy újabb kisággyal, és egy pár ajándékkal szeretnénk bocsánatot kérni”.

Share:
loading...
 

Népszerűek

Címkék

aktuális (1048) elgondolkodtató (31) érdekességek (1020) fejtörő (63) megható (263) megrázó (67) recept (388) viccek (126)