MÉSZÁROS LŐRINC MEGSZÓLALT A KÖTELEZŐ OLTÁSOKRÓL, AMI MOST AZ EGÉSZ ORSZÁGOT MEGOSZTJAHallatta a hangját a nemzet gázszerelője.

Számos céget megkeresett a máédia Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki, a Kormányinfón tett bejelentésével kapcsolatban, mely szerint a munkáltatók oltásra kötelezhetik dolgozóikat.

Az biztos, hogy az állam mint munkaadó így tesz majd, az önkormányzatoknál pedig a polgármester dönthet az oltás előírásáról.

A telex.hu-nak a Mészáros Lőrinc cégeit összefogó Mészáros Csoport a közölte:

Nem teszi kötelezővé az oltást.


Hozzátették:

„a csaknem huszonötezer munkavállalót foglalkoztató Mészáros Csoport egyelőre nem tervezi, hogy kötelezővé teszi dolgozói számára a koronavírus elleni védőoltást.

A cégcsoporthoz tartozó vállalatok – ahogy eddig is – bíznak munkavállalóik felelősségteljes döntésében, hiszen a járvány megfékezése közös érdekünk.

Ugyanakkor, az előző három hullámhoz hasonlóan a cégcsoport most is minden óvintézkedést megtesz dolgozói és partnerei érdekében”– írták.


Forrás

Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (922) elgondolkodtató (15) érdekességek (968) fejtörő (61) megható (256) megrázó (66) recept (382) viccek (123)