-

MÉSZÁROS LŐRINC MEGSZÓLALT A KÖTELEZŐ OLTÁSOKRÓL, AMI MOST AZ EGÉSZ ORSZÁGOT MEGOSZTJAHallatta a hangját a nemzet gázszerelője.

Számos céget megkeresett a máédia Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki, a Kormányinfón tett bejelentésével kapcsolatban, mely szerint a munkáltatók oltásra kötelezhetik dolgozóikat.

Az biztos, hogy az állam mint munkaadó így tesz majd, az önkormányzatoknál pedig a polgármester dönthet az oltás előírásáról.

A telex.hu-nak a Mészáros Lőrinc cégeit összefogó Mészáros Csoport a közölte:

Nem teszi kötelezővé az oltást.


Hozzátették:

„a csaknem huszonötezer munkavállalót foglalkoztató Mészáros Csoport egyelőre nem tervezi, hogy kötelezővé teszi dolgozói számára a koronavírus elleni védőoltást.

A cégcsoporthoz tartozó vállalatok – ahogy eddig is – bíznak munkavállalóik felelősségteljes döntésében, hiszen a járvány megfékezése közös érdekünk.

Ugyanakkor, az előző három hullámhoz hasonlóan a cégcsoport most is minden óvintézkedést megtesz dolgozói és partnerei érdekében”– írták.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2505) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (69) recept (466) viccek (300)

Translate