Ezt nem gondoltuk volna! Ilyen szigorításokat javasolna Rusvai:Rusvai Miklós ismét értékelte e jelenlegi járványügyi helyzetet és elmondása szerint nincs több ideje a magyar kormánynak, haladéktalanul cselekedni kellene!

Orbán Viktor miniszterelnök legutóbbi rádióinterjújában elmondta, a kormány nem tudott több embert meggyőzni és nem is fognak már tudni:

„Minden nap láthatja, kinyitja az újságot, bekapcsolja a rádiót, a kormány folyamatosan győzködi az embereket erről, de szerintem ez most már kevés. Most már a munkahelyi közösségek érvelése kell.”

Rusvai Miklós szerint elég volt a habozásból, és azonnal cselekedni kellene, elmondása szerint a beltéri maszkhasználat kötelezővé tétele, illetve a védettségi igazolvány szélesebb körű megkövetelése jogos kérés.

„A vírus már rászabadult a lakosságra és az oltatlan lakosság immunizálása csak és kizárólag vírusfertőzés elkapásával és a fertőzés átvészelésével lehetséges, hiszen szerintem, aki eddig nem oltatta magát, az nem akarja oltatni magát” – mondta az állatorvosi szakterületek doktora az ATV műsorában.


Forrás

Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (935) elgondolkodtató (17) érdekességek (973) fejtörő (61) megható (257) megrázó (66) recept (384) viccek (124)