Szlávik János őszinte szavai – Ilyen karácsonyra számítson mindenki a koronavírus miatt!Egyre nő a fertőzöttek száma, de Dr. Szlávik János optimistán látja a karácsonyi időszakot: “Úgy tűnik, hogy a karácsony velünk marad, ha minden jól megy, akkor addigra alacsonyabb esetszámok lesznek.”

Az infektológus főorvos szerint sokan mennek majd oltásra, reggel 7-től este 7-ig van erre lehetőség minden nap – hívta fel a figyelmet Szlávik János. Gyakorlatilag szabadon beszélhetnek az emberek orvosaikkal arról, hogy melyik oltóanyag mellett tegyék le a voksukat.

Arról is beszámolt az infektológus, hogy az antitestek számának ellenőrzése helyett érdemes inkább betartani, hogy 4-6 havonta oltassuk magunkat a Covid-19 ellen.

Szlávik János megszólalt arról a tablettás kezelésről is, ami az alapbetegséggel küzdőknek óriási segítséget nyújthat majd: Reményei szerint hamar elterjed hazánkban is.


Forrás

Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (918) elgondolkodtató (13) érdekességek (965) fejtörő (61) megható (254) megrázó (65) recept (381) viccek (123)