-

Csak a zsenik tudják megoldani: ki a tolvaj? Az egész világ ezen “pörög”

Az ehhez hasonló feladványokat nem mindig nehéz megfejteni, ez azonban az egyik legnehezebb közülük! Nem is véletlen, hogy szökőárként terjed az interneten, és rengetegen próbálkoznak a megoldással.

Sokan azonban feladják, mert képtelenek rájönni. Azok szerint, akik ezt a feladványt kiötlötték, csak azok képesek megoldani, akik átlagon felüli gondolkodással rendelkeznek, azaz zsenik!

De nézzük csak, miről is van szó! Adott egy havas nap, amikor rablás történt a környéken. Négy gyanúsított van, és az ő házukat láthatjuk ezen a képen:Mind a négyen arra hivatkoztak, hogy a rablás napján otthon tartózkodtak, az egyikük azonban hazudott!

Ha rájöttél a válaszra, és csak ellenőrizni akarod, vagy ha már meguntad a találgatást, segítünk: legörgetve megmutatjuk a helyes választ!


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


Nick követte el a rablást, mivel egy hóhalmot láthatsz a kocsija alatt! Hiába van tehát hóval borítva az autója, nem a háza előtt állt, amikor ott a hó esett!

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (433) viccek (134)

Translate