-

Most jelentették be! Óriási változást lépett meg a Tesco! ERRE kell számítani mostantól a magyarországi boltláncnál:Az élelmiszer-drágulás miatt akár nagyon gyorsan emelkedhet a különböző termékek ára, a német Aldinál és Lidlnél előfordult, hogy a boltláncok nem tudták tartani az akciós újságban előre meghirdetett árat. Ezért bevezették a napi árszabást. A magyar Tesco is lépett, ezért csütörtöktől átállnak a fix áras rendszerre az eddigi irányáras módszerről, hogy kiszámíthatóbbá váljon a vásárlás – hívta fel a figyelmet a

Ez azt jelenti, hogy a megrendelés leadása és a kiszállítás napja között a rendeléshez tartozó termékek árai főszabály szerint változatlanok maradnak. „Ha a termékek ára megváltozik – például véget ér egy akciós ajánlat – a megrendelés és a vásárlás kiszállítása közötti időszakban, ez az árváltozás nem fogja többet érinteni a rendelés végösszegét. Így azt az árat kell fizetni, amelyet az eredeti vagy a módosított rendelés visszaigazolásakor a visszaigazoló e-mailben lát a vásárló” – jelentette ki a boltlánc.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2576) elgondolkodtató (162) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (317)

Translate