-

A HÉTVÉGÉN BALATONFÜREDEN VOLTUNK ÉS RENDELTÜNK EGY HEKKET, MAJD EZUTÁN JÖTT A HIDEGZUHANY. A HALBAN UGYANIS EZ A ‘KIS MEGLEPETÉS’ VÁRT RÁNK: Én ilyet nem nagyon szoktam, de ezt most egyszerűen muszáj! Vannak esetek, amiket már én sem tudok lenyelni..!A HÉTVÉGÉN BALATONFÜREDEN VOLTUNK ÉS RENDELTÜNK EGY HEKKET, MAJD EZUTÁN JÖTT A HIDEGZUHANY. A HALBAN UGYANIS EZ A ‘KIS MEGLEPETÉS’ VÁRT RÁNK: Én ilyet nem nagyon szoktam, de ezt most egyszerűen muszáj! Vannak esetek, amiket már én sem tudok lenyelni..!


A hétvégén a balcsin pihentünk a családdal, gyerekekkel, ahogy szoktunk. Minden évben.A közelünkben lévő egyik parti étkezdébe mentünk, mivel mindenki, de főleg a kisfiam megéhezett.

Pár perc után ki is hozták, már akkor furcsáltam, hogy lehet ilyen gyors a kiszolgálás. mind1..

A meglepetés csak akkor jött mikor a fiam a hekk felét már megette és szó szerint akkor vette észre, hogy potyogtak a szájából a férgek ami a hekk filében volt!!!Azonnal hívtuk a pincért, majd a szakácsot! Hogy lehet ez.. de itt még nincs vége! A gerinctelen társaság azzal védekezett, hogy ő nem tehet róla, hisz ezek mind Román Kazah és Argentínából érkező hekkfilék, mind onnan jön. Fej nélkül, kővé fagyva, ugyanis a balatoni halsütőkben tilos balatoni halat árulni!!! TESSÉK! Igen, ezt mondta a SZAKÁCS, aki állítólag már évek óta itt dolgozik.. de remélem így már nem sokáig.

Tehát tereltek és mentegetőztek, de nagy nehezen visszaadták annak az EGY lárvás filének az árát! Nevetséges és embertelen, ami egyes balatoni kiszolgáló büféknél folyik, ugye “++++++ hekk” étkezde??! Életem tévedése volt, hogy idetértünk be enni, a kisfiam meg azóta is rosszul van, ha erre gondol..

Ennyit a balatoni ÉTELEKRŐL, ide se jövünk többet!


Forrás 

Népszerűek

Címkék

aktuális (2658) elgondolkodtató (163) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (286) megrázó (69) recept (467) viccek (327)

Translate