-

Egy közel 70 éves dúsgazadag üzletember Sarka Kata új férje – mutatjuk a szerelmeseket
Sarka Kata 2018 óta boldog házasságban él Bessenyei Istvánnal, aki üzletemberként tevékenykedik.

A házaspárnak közös gyermekük is született az évek során. Sarka Kata második házasságát igazoltan az NN Páros Félmaratonon való részvétele révén ismerhettük meg, amikor Bessenyei Kata néven indult versenyen. A 444.hu fedezte fel ezt a tényt 2018-ban.

Bessenyei István 1957. április 6-án született, és a Laurel cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője. Szakterülete a kereskedelmi informatika, vállalatirányítási rendszerek, bolti megoldások, valamint a webfejlesztés. A 90-es években a Fotexnet és a Libri első magyar webáruházainak fejlesztésében vett részt. A Szolnokon található Szandaszőlősi Coop Szuper üzletben átadták a „Jövő Áruháza” megoldásait a T-City projekt keretében 2010-ben. Bessenyei István vállalata számos hazai és nemzetközi díjjal rendelkezik, és ő felelt az első Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz bekötött online pénztárgép engedélyének megszerzéséért és beüzemeléséért. 2018-ban bemutatták az első magyar önkiszolgáló pénztárgépet is.

Bessenyei István és Sarka Kata a Valton-Sec Kft. biztonsági cég tulajdonosai is. Bessenyei Istvánnak két luxuslakása van Miamiban a tengerparton, és a házaspár egy Eurocopter típusú helikopter tulajdonosa is Floridában.

A házaspárról kevés információ szivárgott ki, kivéve azt, hogy van közös gyermekük. 2020-ban úgy tűnt, hogy a házasságuk válságban van, de mivel Sarka Kata nem reagált a szakítási pletykákra, és nem osztott meg semmilyen információt magánéletéről, valószínűleg a rajongók csak találgatnak és a válásról szóló hírek nem igazak.

A házaspár soha nem jelent meg nyilvános eseményen együtt. Ha kíváncsi vagy Bessenyei Istvánra, itt egy videó, ahol 2020-ban beszélt, ahol a nevét említik az ötödik perctől kezdve:

Népszerűek

Címkék

aktuális (2658) elgondolkodtató (163) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (286) megrázó (69) recept (467) viccek (327)

Translate