-

Márki-Zay Péter rendkívüli lépésre szánta el magát! Meglehet futamítani Orbán Viktort! NAGYON Fontos dolgot jelentett be!
Márki-Zay: Meg lehet futamítani Orbán Viktort! Szombaton délután öt órára vár mindenkit a Jászai Mari térre egy közös tüntetésre Márki-Zay Péter, aki erről egy beszélt. Az egyesült ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltje, Hódmezővásárhely polgármestere azt mondta:

A tüntetésen a katás vállalkozók melletti kiállásukat szeretnék demonstrálni. Közölte, a tervek szerint a Margit hídtól a Parlament felé fognak haladni. Az ellenzéki politikus emlékeztetett, hogy „a Fidesz hazugságokkal nyerte meg a választást, hiszen nem adóemelésről és rezsiemelésről volt szó”.

Azt kérte, hogy minél többen álljanak ki most azok mellett, akik áldozatai a jogbiztonság hiányának, illetve az egyik napról a másikra bevezetett módosításoknak. Mint mondta, egy jogállamban ilyen nem történhetne meg, hogy felkészülési időt sem adnak a vállalkozóknak. Mi tudunk ezen változtatni, de csak akkor, ha kellően hosszú ideig és kellően sokan tiltakozunk ellene. Emlékezzenek a netadós tüntetésre vagy akár a NOlimpiára: meg lehet futamítani Orbán Viktort, a hatalmat, de csak akkor, ha sokan vagyunk, és kiállunk. Hogyha nem engedjük el egymás kezét – fogalmazott Márki-Zay Péter.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2576) elgondolkodtató (162) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (317)

Translate