-

ÓRIÁSI VÁLTOZÁS JÖN A TAJ KÁRTYÁNÁL!! ÚJ TÖRVÉNY! ITT a lista – Sajnos nekik BIZTOS FIZETŐS LESZ MINDEN egészségügyi ellátás!Pontosan kinek kell majd fizetnie az orvosnál? Mutatjuk, kire vonatkozna a jövőben a fizetős ellátás: A törvénytervezet szerint társadalombiztosítás hiányában nem a tartozást, hanem az ellátást kellene kifizetni. A törvénytervezet értelmében, amennyiben valaki három hónapig nem fizeti az egészségbiztosítási járulékát, azt nemcsak a biztosítási jogviszonya utólagos rendezésére, tehát a hátralék megfizetésére szólítanák fel, de költségtérítéshez kötnék az orvosi ellátását is – derítette ki a Népszava. Csak szemléltetésképp:

Míg három hónap esetén a tartozás összege 22500 forint, egyetlen mandulaműtét csaknem 90 ezer forintba kerülne, ugyanis ez az az összeg, amit a biztosító fizet a kórházaknak. És a lap listája szerint ez még csak a kezdet: egy szívinfarktus ellátása csaknem 376 ezer, egy májműtét több mint 630 ezer, míg egy leukémia kemoterápiás kezelése 6 millió forint is lehet. 


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate