-

ÓRIÁSI VÁLTOZÁS JÖN A TAJ KÁRTYÁNÁL!! ÚJ TÖRVÉNY! ITT a lista – Sajnos nekik BIZTOS FIZETŐS LESZ MINDEN egészségügyi ellátás!Pontosan kinek kell majd fizetnie az orvosnál? Mutatjuk, kire vonatkozna a jövőben a fizetős ellátás: A törvénytervezet szerint társadalombiztosítás hiányában nem a tartozást, hanem az ellátást kellene kifizetni. A törvénytervezet értelmében, amennyiben valaki három hónapig nem fizeti az egészségbiztosítási járulékát, azt nemcsak a biztosítási jogviszonya utólagos rendezésére, tehát a hátralék megfizetésére szólítanák fel, de költségtérítéshez kötnék az orvosi ellátását is – derítette ki a Népszava. Csak szemléltetésképp:

Míg három hónap esetén a tartozás összege 22500 forint, egyetlen mandulaműtét csaknem 90 ezer forintba kerülne, ugyanis ez az az összeg, amit a biztosító fizet a kórházaknak. És a lap listája szerint ez még csak a kezdet: egy szívinfarktus ellátása csaknem 376 ezer, egy májműtét több mint 630 ezer, míg egy leukémia kemoterápiás kezelése 6 millió forint is lehet. 


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate