-

Megvan, itt az új otthonuk. Elárulták Korda Györgyék, hová költöznek és azt is mekkora ingatlant vásároltak!A Korda házaspár 32 éve építette, most mégis kénytelen volt eladni Budapest egyik legismertebb villáját. Klárikáék a Heti Naplónak mesélt arról, hogyan építették fel a villát, és hogy miért döntöttek az eladás mellett.

A énekes házaspár azt mondta, már évekkel ezelőtt beszéltek róla, hogy el fogják adni a villát. Az épület fűtési rendszerét nem a mostani gázárakra tervezték, telente már eddig is félmilliós volt a számla. Azt még kitermelték valahogy, de ami most jönne, az már sok lenne. Balázs Klári megjegyezte: kiszámolta egy gazdasági szakember, hogy 3 és fél millió forint lenne csak a gáz.

Októberig még biztosan maradnak, de már megvan az új lakásuk is, ugyanitt, a második kerületben. Sokkal kisebb, de ahogy mondják, szép helyen van. A szállodai bútorokkal, amiket oda nem tudnak átvinni, berendeztek egy nővérszállót.


Hatalmas siker a fesztiválokon

2022 nyarán szinte nem volt nagy fesztivál Kordáék nélkül és mindenhol óriási tapssal jutalmazták a daliakat. Lobenwein Norbert, fesztiválszervező, úgy fogalmazott: túl azon, hogy rendkívüli életöröm, életigenlés jellemző az ő fellépéseikre, leginkább az eleganciát szereti, és találja meg leginkább a közönség Gyuri és Klárika produkcióiban.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2576) elgondolkodtató (162) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (317)

Translate