-

Mindenki, aki bántja az erdélyi Solyom Bernit az most jól figyeljen

 Mindenki, aki bántja az erdélyi  Solyom Bernit az most jól figyeljen

Szőcs Reni kiosztotta azokat, akik az X-Faktor győztesét támadják

Keményen kiállt Solyom Berni mellett Szőcs Reni! Az énekesnőt felháborította, hogy az X-Faktor győztesét sokan azért támadják, mert Berni határon túli.

A gyergyószentmiklósi tehetség élete szombat este változott meg teljesen, amikor ByeAlex mentoráltjaként megnyerte a műsor 11. évadát.

Hirdetés


Tapasztaltabb kolléganője, Reni a 2016-os Star Academyt nyerte meg, erdélyi magyarként pedig pontosan tudja, milyen fájdalmas az, ha valakit a származása miatt támadnak ahelyett, hogy a tehetségével foglalkoznának.

– Szomorúan olvasom ilyenkor azokat a hozzászólásokat, amelyek Berni hovatartozásáról szólnak vagy tehetséget firtatják... Vagy hogy megint egy határon túli döntés született. Emberek, mindenkinek megvolt a lehetősége a szavazásra és a tehetség relatív, kinek mi! Szerintem a tehetsége vitathatatlan és 2022-ben már igazán elérhetnénk arra a szintre, ahol a nemzeti hovatartozáson nem akadunk fenn és nem ahhoz mérjük valaki tehetségét. Büszkeség látni számomra, hogy Erdélyben ilyen sok tehetséges fiatal van és ilyen sokan élnek a lehetőségeikkel! – fogalmazott

Népszerűek

Címkék

aktuális (2433) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate