-

Bruce Willis családja karácsonyi csodáért imádkozik annyira nagy a baj, a színész állapota folyamatosan romlik


Egy emberként imádkozik a színész volt és jelenlegi felesége, illetve 5 lánya, hogy Willis egy karácsonyi csoda folytán javulást mutasson az állapotában. Még márciusban jelentette be legidősebb lánya és Emma, hogy Bruce Willis -t afáziával diagnosztizálták, ami egy nyelvi zavar, és amely stroke, baleset, agydaganat vagy egyéb betegség következményeként alakul ki.

Így a beszéd, a helyes szavak megtalálása, a megértés, az olvasás, az írás egyre nehezebbé válik az érintett számára. Bár egy időben azt lehetett olvasni, hogy a Die Hard sztárjának állapota javul, most mégis romlani kezdett. Ez pedig a családján kívül a rajongókat is nagyon rosszul érinti.

Az elmúlt hónapokban, amióta a legendás színész visszavonult és abba hagyta több évtizedes színészi pályafutását, volt feleségével, Demi Moore -ral ismét nagyon közel kerültek egymáshoz. Akárcsak Demi és felesége, Emma, illetve lányai.

Emma szinte folyamatosan ott van vele, hogy támogassa a másokkal való kommunikációban, ugyanis egy közeli forrás szerint már annyira nehezen megy a sztárnak a beszéd, hogy egyedül képtelen kifejezni mit akar.

Azt nem tudni, milyen következményekkel járhat, ha még rosszabb lesz a helyzet, de annyi bizonyos, hogy – bár még 2 hét van karácsonyig – Demi Moore  és három közös lányuk, Rumer, Scout és Tallulah nagyon sok időt töltenek a színész otthonában, hogy minél több közös pillanatuk legyen együtt.

A csodásan működő mozaik család így jelenleg Idahóban van, egy-egy megható családi pillanatról pedig a 28 éves Tallulah oszt meg fotót.

Bruce nem sokat tud beszélni és úgy fest, nem is nagyon érti, amit mások mondanak. Emma ezért szó szerint a hangja és a kommunikátora.

Bruce 2009-ben feleségül vette Emmát, és közös lányuk van, Mabel és Evelyn.1987 és 2000 között pedig Demi Moore -ral élt házasságban. Közös lányaik: Rumer, Tallulah és Scout.

 

Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate