-

Páros lábbal álltak bele Berki Mazsiba friss fotója miatt. Embertelen dolgokat vágtak a fejéhez
Brutális, mit kap most az influenszer.

Berki Mazsi lassan hét hónapja, hogy tragikus hirtelenséggel elvesztette férjét és gyermeke apját, Berki Krisztiánt. Azóta kap hideget-meleget, hogyan próbálja feldolgozni a gyászt. Sokan annak sem örültek, hogy részt vett a Dancing with the stars idei műsorában, hiszen ő váltotta Kulcsár Edinát, miután kiderült, hogy G.w.M-től várandós.

Most pedig egy fotósorozatot vállalt be Berki Mazsi, méghozzá talpig rózsaszínben. A habos-babos igazi nőies fotókon az elegancia és a művésziesség volt a középpontban, ezt tükrözi Mazsi arckifejezése is a fotókon.

Páros lábbal álltak bele a rajong

Arra viszont egészen egyszerűen senki sem volt felkészülve, amit most kapott a rajongóktól. Szerintük ugyanis nagyon furcsa Mazsi arca, és nem fogták vissza magukat ezzel kapcsolatban.

"Gyönyörű vagy mégis szörnyűek ezek e képek.Miért akarsz 30 évesen 16 éves tini lánynak kinézni?!" - kommentelte valaki, amire máris 94 kedvelés érkezett.

"Mazsi mi történt a fejeddek? 😂😂" (sic) - kontrázott rá valaki más, amit azóta már 169-en kedveltek.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate