-

Emlékeznek még a Csillag Születik gyerek nyertesére László Attilára? Ezt tette vele a pénz
A székelyföldi Kézdivásárhelyen született srácnak nem csak Magyarországon van rajongótábora, fellépett már Romániában, Szlovákiában, Szerbiában, Görögországban vagy Ausztráliában is.A tehetségkutatók tinédzser énekesei egykor és maAz egykori gyereksztárból mára jóképű, 24 éves fiatalember lett, aki továbbra is énekel. A koncertekről 2020-ban neki is le kellett mondania, így sok énekeshez hasonlóan ő is új dalokon dolgozott. Azt tervezte, hogy idén tavasszal kiadja első, csak saját dalait tartalmazó lemezét, amelyen ő ír minden szöveget, és a zenekarával együtt szerzik a zenéket. 

Jól haladnak a dalok megírásával, de a bevételeik kiesése miatt a lemez profi felvételével és annak magas gyártási költségeivel nehézségeik adódtak, így közösségi oldalán rajongóit kérte, hogy támogassák az album elkészültét.

"Terveim szerint április elején megjelenik az első dal videoklippel együtt, májusban pedig a legalább 10 új dalt tartalmazó korong, kézzelfogható formában is. Létrehoztunk egy kampányt, amin keresztül gyorsan és könnyen tudjátok támogatni a lemez elkészülését" - írta.Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate