-

73 éves édesanyám 1 hónap alatt gyógyult ki a tüdőrákból. Naponta 4 kiskanállal ezt ette éhgyomorra..

 
Anyám pépesített egy adag spárgát és 4 evőkanállal vett bebelőle reggel és 4 evőkanállal később a nap folyamán. Ezt egy hónapigcsinálta. Egyébként kemo tablettákat szed a 3-as típusú tüdőrákra.A rákos cellák száma 386-ról 125-re csökkent az elmúlt héten.A onkológus azt mondta nem szükséges mennie hozzá 3 hónapig.Néhány évvel ezelőtt egy ismerősöm kutatott a spárga után,akinek a barátja lett rákos beteg. Adott nekem egy fénymásolatot egy cikkről.


Spárga a rák ellen. KiadvaCancer News Journal,1979. decemberi számában.Ezt ismertetem az alábbiakban, ahogy én is kaptam azinformációkat:Egy biokémikus vagyok, aki specializálodott az egészségestáplálkozásra az elmúlt 50 év során.Néhány évvel ezelőtt hallottam Richard R. Vensal, D.D.S.felfedezéséről a spárga gyógyító hatásáról. Azóta foglalkozomezzel a témával.Összegyűjtöttünk számos kedvező történetet és most közreadunkbelőle néhányat:1. eset:Egy férfi reménytelen Hodgkin-szindróma betegségben szenvedett(nyirokmirigy rák) és teljesen legyengült.Egy év folyamatos spárga terápia után a doktorok nem találtaknála semmilyen rákra utaló jelet, valamint visszanyerte teljesfizikai erejét is.2. eset:Egy sikeres, 68 éves üzletember húgyhólyag ráktól szenvedett16 éven keresztül. Több éves gyógyszeres és sugár kezelés is eredménytelennekbizonyult, mikor elkezdte a spárga kúrát. 3 hónap után a vizsgálatok nemtaláltak nála rákos daganatot és a veséi is normálisanműködtek.


3. eset:Egy férfi, akinek tüdőrákja volt és 1971. március 5-énműtőasztalra került.A műtétre nem került sor, mert az orvosok úgy találták, hogynagyon szétterjedt a rák és reménytelen a gyógyulás.A férfi április 5-én hallott a spárga kúráról és azonnalelkezdte alkalmazni. Augusztusra a röntgenképen semmi nyoma nem volt arákos megbetegedésnek.4. eset:Egy asszony évek óta bőrrákban szenvedett. Többféle bőrrákotis diagnosztizáltak nála.3 hónapos spárga kúra után a bőrgyógyász specialista aztmondta, hogy a bőre teljesen rendbe jött.Ez az asszony beszámolt arról is, hogy a spárga kúrameggyógyította a vesebetegségét is, ami 1949-ben kezdődött.10 alkalommal esett át vesekő eltávolításon, le voltszázalékolvaa veséje állapota miatt. A spárga kúrának tulajdonítja aveséjegyógyulásátis.Nem voltam meglepve az eredménytől, mert már 1854-ben aPennsylvania-i Egyetem professzora is beszámolt a spárganépszerűhasználatáról a vesekövek gyógyításában aThe elements of materia medica cikkében.Megjegyzendő, hogy 1739-re utal, amikor már foglalkoztak aspárga vesekő elhajtó hatásával.


Nekünk lenne még néhány történetünk, de az orvostudományiszervezet akadályozza az esetekhez való hozzájutást.Ezennel felkérem az olvasótábort, hogy tovább népszerűsítse ajó hírt és segítsen minket hozzá, hogy további nagyszámú esetrőlkapjunk információt, melyekkel sikerül meggyőzni a kételkedőegészségügyi szervezeteket a természetes orvoslásról.A kezeléshez a spárgát megfőzzük (használhatunk konzervspárgát is, épp olyan jó, mint a friss).A konzerv típusok közül a Giant és a Stokely márkát javaslom,ezek nem tartalmaznak káros mellékanyagokat.A megfőzött spárgát turmixoljuk össze pépes állagúra és tegyükbe a hűtőszekrénybe.Alkalmazás: 4 evőkanállal enni belőle reggel és 4 evőkanállaleste.A beteg érzékeli a gyógyító hatást már 2-4 hét elteltével.Lehet hígítani vízzel és fogyasztani hideg vagy meleg italkéntegyaránt.Az ajánlott mennyiség a kapott visszajelzéseken alapszik, denagyobb mennyiség fogyasztása sem káros, esetleg jótékony hatásúbizonyos esetekben.Mint biokémikus meg vagyok győződve a régi mondás igazáról:"ami a gyógyításra jó, az a megelőzést iselősegíti"E teória alapján a feleségemmel közös egyetértésben használjukaspárga pürét, mint italt az étkezéseink kísérőjeként.Mi 2 evőkanányit hígítunk vízben az ízlésünknek megfelelően.Én forrón iszom, míg a feleségem hidegen fogyasztja.Mióta ezt iszogatjuk a rendszeresen végzett vérképvizsgálatokeredménye is javult, jó egészségnek örvendünk.Mint biokémikus széleskörű tanulmányokat folytatok arákbetegségek különböző fajtáinak a gyógyítását illetően.Az eredmények alapján meg vagyok győződve, hogy a spárgamegállja helyét a rákbetegségek gyógyításában.


A spárga tartalmaz egy bizonyos fehérjét, melyethistones-nek hívnak és aktív szerepe van abban,hogy megakadályozza a sejtek növekedését.Ez okból hiszem azt, hogy a spárga birtokol olyan anyagot,mely normalizálja a sejtek növekedését.Ezek a tulajdonságok szerepet játszanak a rákbetegséglegyőzésében és az egész testre üdítőleg hatnak.Az FDA nem akadályozhatja a használata elterjedését. A USNational Cancer Institute (US Nemzeti Rákbetegek Intézménye) általijelentésben az áll, hogy a spárga a legmagasabb glutathionetartalmú a tesztelt növények közül. Ezáltal sikeresen használható arákbetegségek gyógyításában.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2184) elgondolkodtató (142) érdekességek (1231) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (449) viccek (141)

Translate