-

Kétségbeestek a rajongók, Bodrogi Gyula kerekesszékbe kerültBodrogi Gyula új bemutatóra készül, a darabban pedig végig kerekesszékben játszik. A rajongók aggódni kezdtek, úgy gondolják, a 88 éves színész az egészségi állapota miatt kényszerült tolókocsiba. További találgatásokra adott okot, hogy az eredetileg december 16-ra tervezett premiert elhalasztották. Bodrogi a Blikknek tisztázta, mi áll a háttérben.

Tudja, kinek a hangján szólal meg Shrek, avagy épp Süsü? Ők a leghíresebb magyar szinkronhangok – kvíz

Orbán Viktor ismét külföldre ment a feleségével: ezúttal egy elég fontos gálaestre vitte el Lévai Anikót – fotók

A tervek szerint februárban mutatják be a Nagymestert a Karinthy Színházban, amelynek főszereplője Bodrogi Gyula. A darabot Olt Tamás kifejezetten a Kossuth-díjas művészre írta, aki a történet szerint egy mozgáskorlátozott, idős színész, aki bármennyire is szeretne, egy korábbi sérülése miatt már nem tud játszani.

– Nagy lendülettel vágtam bele a munkába, mert rendkívül izgalmas a darab. Már hetek óta lázasan próbálunk – újságolta lapunknak Bodrogi, aki az előadás alatt végig egy kerekesszékben ül.

– Sok rajongó megijedt, amikor meglátta a próbán készült felvételeket, azt hitték, a tavalyi betegségem miatt kényszerültem bele. Nos, megnyugtatok mindenkit, hogy jól vagyok, és tudok a saját lábamon járni. Sőt, még táncolni is – tette hozzá nevetve. – A szerep miatt kell székben játszanom. Nem tagadom, nem tölt el jó érzéssel beleülni, kicsit idegesít. Ugyanakkor színészként hatalmas kihívás, hiszen ilyet korábban nem csináltam.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate