-

Darabokra szedték a kommentelők Kulcsát Edinának, de a szépségkirálynő visszavágásától még mindig nem tértünk magunkhoz
Nagyon piszkálja a „rajongók” csőrét, hogy Edina és férje, G.w.M kutyát fogadtak örökbe.


„Pontosan a társasház x-edik emeletén jó helyen lesz 2+1 kicsi mellett!” – sérelmezte az egyik hozzászóló a szépségkirálynő közösségi oldalán, aki a tőle megszokott határozottsággal, de udvariasan tette helyre a békétlenkedőt.


„Erre szokták mondani, hogy tudatlanul ne ítélkezz, ugyanis nem egy társasház x-edik emeletén fog élni a kutyus! Nem tudom, mi alapján ítélkezel, de a rosszindulat soha nem jó iránymutató, az biztos. Mi ketten fogjuk 'megoldani' a férjemmel a gyerekeket és a kutyusunkat is, bár én nem megoldásnak hívnám.”


A párost sokszor vádolják azzal, hogy kihívóan fényűző életmódot folytat. Való igaz, G.w.M gyakran tesz közzé olyan képeket, amelyeken márkás ruhában, drága kiegészítőkkel látható. A minap viszont Edina keltett feltűnést azzal, hogy képet posztolt egy szépen berendezett gyerekszoba ruhaszekrényéről. Nem írta oda, hogy az a kislányáé, Amaráé lesz, az összeállítás talán csak ihletül szolgál. Ami viszont feltánő a képen, az egy Louis Vuitton-plüssmackó, gyűjtők számára, katalógusára 800 ezer forint…

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate