-

Friss fotók Mészáros Lőrincről és Várkonyi Andreáról! Férje olyan sokat fogyott és annyira hozzáfiatalodott, hogy el sem hiszed
Hatalmas szíve van az ország legirigyeltebb házaspárjának. Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea alapítványukkal 200 millió forintot adott egyszülősök és nagycsaládosok üdültetésére.


A Mészáros Csoport tulajdonosa és felesége a Pro Filii Alapítvány által szervezett egyszülősök és nagycsaládosok üdültetésének sajtónyilvános megnyitóján vettek részt a zalakarosi Hunguest Hotel Freyában – írja az MTI.


Kérünk, állj meg egy pillanatra, és nézd meg a tragikus sorsú Molnár Csilla egykori barátjával készült videónkat, köszönjük:A rászoruló családok nyaralását idén is segíti a Mészáros Csoport, az üdültetés 200 millió forintos költségét a Pro Filii Alapítvány állja, erről tájékoztatták az egybegyűlteket.


Nem lehet amellett elmenni, hogy Lőrinc milyen sokat fogyott és milyen fiatalos lett szépséges felesége mellett. És a fotón a közöttük lévő harmónia is jól látható.
Népszerűek

Címkék

aktuális (2658) elgondolkodtató (163) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (286) megrázó (69) recept (467) viccek (327)

Translate