-

Kőkemény üzenetet hagyott balatoni nyaralása után a családapa: sokan értenek vele egyet
A magyarok imádják a Balatont, és ez az ország esőszámú célpontja a nyaralni vágyóknak, de egyre többen hangoztatják, hogy már talán az is olcsóbb, ha külföldre mennek tengerpartra a családdal.


Persze nem mindenki ért egyet, de egy családapa bejegyzése nagy port kavart.


„Amióta gyerekeink vannak, rendszeresen, minden évben irány a Balaton. Legutoljára négyen kb. 2000 eurót hagytunk ott (ez közel 800.000 forint átszámítva – a szerk.): szállás, utazás, strand, kaja, pia, mindent belevéve. Nem spóroltunk, de nem is volt full lukszi. Január óta rágom a feleségem fülét, hogy idén, de legkésőbb jövőre menjünk már törökbe, 3000 euróból meg is vagyunk, repülő retúr, tenger, 5 csillagos szálloda tengertől kb. 150 méterre, saját strand, saját fürdőkomplexum medencékkel, gyerekbarát, animátorok, 3 étterem, all inclusive” - írta.


A kommentelők többsége valóban egyetért azzal, hogy egy külföldi nyaralás könnyedén „jóárasítható”, de a legmeghökkentőbb talán egy visegrádi összehasonlítás volt:


„Visegrádon voltunk egy éjszakát wellnessezni (de két teljes napot maradhattunk), most azt néztem, hogy a Mallorcán foglalt szintén félpanziós wellness hotel a tengerparton ugyanennyire jön majd ki júliusban…”


- írta egy hozzászóló.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2658) elgondolkodtató (163) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (286) megrázó (69) recept (467) viccek (327)

Translate