-

Nem hallgat tovább, Lajcsi kitálalt: ezt tették vele a rabok a börtönben
Nem tűnik felhőtlenül boldognak Galambos Lajos az RTL interjújában, de hogy nyugodtabb, mint annak előtte, az biztos. A 2025. áprilisáig reintegrációs őrizetben, nyomkövetővel a lábán Boldogasszonypusztán tartózkodó zenész-vállalkozó ki is mondta a furcsa mondatot, mindenkinek ajánlja az elvonulást akár elkövetett bűnt, akár nem. A szabadulásából nem akart cirkuszt, népünnepélyt csinálni, csak a két fia várta Baracskán hajnali négykor.


Az eleje volt nehéz - mondja, de a pszichológus, a lelkészek sokat segítetek neki. Azt mondja, a fontossági sorrendek lettek mások odabent. Azt érzi, most már sokkal kevesebb is elég neki, mint annak előtte, amire a 15 négyzetméteres cella magányában jött rá. Ott spanyolul tanult, belsőépítészettel foglalkozott, nem unatkozott egy percig sem. Mindössze egy alkalommal fogadott látogatókat, a gyerekei látogatták meg, de az, hogy ez csak egyszer történt meg, az ő kérése volt.A rácsok mögött nem volt népszerű, bár nem ismerték, mindenkinek volt véleménye róla.

Gyakran hallottam a »Kell egy kis áramszünet« című dalt, de olyat is, hogy nekem biztosan van közöm Zámbó Jimmy halálához... Erre mit tudsz te mondani, amikor egy ablakból leszólnak? Nem tudsz olyan szerény lenni, hogy az ne tűnjön nagyképűnek. Nem is szólaltam meg! De mondták, hogy én nagyon nagyképű vagyok...


- mesélte Lajcsi.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2658) elgondolkodtató (163) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (286) megrázó (69) recept (467) viccek (327)

Translate