-

Az édesanyát felháborította, hogy milyen indokkal büntették meg a kisfiát az iskolában

Egy jóérzésű édesanyát mélységesen felháborított, hogy milyen indokkal büntették meg a gyerekét az iskolában. Mérgében úgy gondolta, hogy az interneten is megosztja a történteket, ugyanis kíváncsi volt rá, hogy mások hogyan vélekednek a dologgal kapcsolatban.

"A fiam a mai napon hazahozta a füzetét, amiben 400-szor le kellett írja az alábbi mondatot: "Nem etetem az osztálytársamat" Tudni kell, hogy van egy nagyon szegény osztálytársa, akik nagyon szegény körülmények között élnek, és adott neki enni a tízóraiából, ezt látta meg az osztályfőnök, és mivel az a szabály az iskolában, hogy aki nem hoz tízórait, az nem eszik délig, ezért kapott büntetést a kisfiam. Csupán megsajnálta a fiút, akinek a szülei nem csomagoltak neki tízórait, mivel nincs pénzük, és oda adta neki a saját tízóraiának a felét. Milyen világban élünk emberek?

Hol itt az emberség, hol van itt az együtt érzés? Az osztályfőnöke pedig szégyellje el magát, amiért egy éhező gyermeket nem képes megsajnálni. Holnap is vinni fog a fiam tízórait ennek a fiúnak, és ha kell minden nap leírja 400 alkalommal, de nem fogják az emberséget kiírtani belőle!!!!"

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate