-

Ez a 4 csillagjegy, amely gond nélkül képes a szemedbe hazudni!

Nézzük, melyik az a 4 csillagjegy, mely szemrebbenés nélkül mond nagyot, füllent, hazudik.


Vízöntő

Ha azt gondolod, hogy kedves Vízöntőben bármikor feltétel nélkül megbízhatsz, nagyon tévedsz. Olyan szépen a szemedbe hazudik, hogy észre sem veszed. Sőt, képes bármikor hátulról is megtámadni. Ha valaki képes ellopni a párodat, az biztosan a Vízöntő csillagjegyű barátod lehet.

Rák

Tagadja, de ennek ellenére bármikor képes egy kis füllentésre. Úgy állítja be magát, mintha ő lenne az igazság példaképe. Arra is képes, hogy az egyik hazugságát egy másik hazugsággal támassza alá. Úgy tűnhet, hogy ő egy okos ember, akinek mindig igaza van, közben csak jól álcázza a dolgokat. Akkor képesek becsapni, amikor a legkevésbé számítasz rájuk.

Szűz

Számára ez egy természetes dolog: a szemedbe néz és hazudik. Simán letagadja, és közben te mégis tudod, hogy nincs igaza. Megoldja a dolgokat egy vállrándítással, bocsánatot soha nem fog kérni.

Skorpió

A Skorpió úgy álcázza a dolgokat, mintha az egész csak a véletlen műve lenne. Próbálja elterelni a szót a hazugságról. Sőt, egy idő után már visszafordítja a szót, és úgy te, mintha a saját hazugságában te lennél a hibás.

Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate