-

Ezért nem tudsz boldog lenni a csillagjegyed alapján

Lássuk, hogy a te csillagjegyed miért nem tud boldog lenni.


Kos

Boldogtalan vagy, ha minden ugyanúgy történik már hosszú ideje és semmi változást nem tapasztalsz meg az életedben. Amikor pedig a valóság nem vág egybe az elvárásaiddal teljesen kiborulsz.

Bika

Boldogtalan vagy, amikor fel kell adnod egy ügyet, dolgot, amiben nem tudtál sikeresen teljesíteni, mert a makacsságod miatt nem tudod elviselni a vereséget.

Ikrek

Az a kép, ami rólad lerí, tökéletes kell, hogy legyen, mert azt akarod, hogy téged mindenki elismerjen és szeressen. Ha azt látod, hogy ez a kép nem olyan, amilyennek lennie kell, akkor boldogtalan vagy.

Rák

A kedvességed és figyelmességed arra ösztökél, hogy az igényeidet másoké mögé helyezd. A tény, hogy magadat teljesen elhanyagolod idő közben, alapjaiban rengeti meg a boldogságodat.

Oroszlán

Szenvedsz attól, ha a múltad újra felbukkan a szemed előtt és emlékeztet arra, amin keresztül kellett menned érzelmileg egykor. Ha képes vagy függetleníteni magad a múlttól, végre boldog lehetsz a jelenben.

Szűz

Soha nem mutatod ki az érzelmeidet annak érdekében, hogy könnyíthess magadon, hanem mindent magadban tartasz, ami miatt túltelítődsz és boldogtalanná válsz.

Mérleg

Úgy érzed, csak akkor lehetsz boldog, ha minden egyes emberrel harmóniában lehetsz, ez azonban képtelenség. Nem találkozhatsz állandóan olyan emberekkel, akik kedvelni fognak téged, ezért hajlamos vagy változni, hogy megfelelhess nekik, de az már nem te leszel és a szerep megerőltető lesz számodra.Skorpió

Túl sokat törődsz azzal, hogy mit gondolnak és mondanak rólad mások. Tanulj meg túllendülni mások véleményén és koncentrálj az erősségeidre.

Nyilas

Hajlamos vagy olyan életet élni, ami nem igazán a tiéd, csak azért, hogy kedvére tégy másoknak, amitől persze frusztrálttá válsz. Élj önmagadért és tedd azt, ami számodra a legnagyobb megelégedettséget okozza.

Bak

A balszerencséd abban gyökerezik, hogy túl sokat gondolkodsz, mielőtt egy ötletet valóra váltanál. Ha valaki, te tudod, hogy azonnal kell cselekedni, ha nem akarjuk, hogy az álmaink csak szép elképzelések maradjanak.

Vízöntő

A te boldogtalanságod alapja az, ha nem ismerik el a tehetségedet és az intelligenciádat. Azoktól az emberektől is rosszul vagy, akik állandóan rossz hírbe akarnak hozni, és akik uralmat gyakorolnak feletted.

Halak

Azért vagy boldogtalan, mert képtelen vagy az álmok világából végre a való életbe lépni. Időnként elégedetlenkedsz amiatt, amid jelenleg van, mégsem teszel a többért, jobbért.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate